Adressändring till de största företagen i Sverige

Adressändra hos svenska företag.
När du har flyttat är det viktigt att de företag du ofta har kontakt med får reda på din nya adress. Samtliga företag som är uppkopplade till folkbokföringsregistret får reda på din adress när du gör en adressändring. Det innebär att du inte behöver kontakta alla företagen för att själv meddela din nya adress. Det räcker med att du gör en adressändring så får alla reda på din nya adress.

Här gör du en adressändring.

I samband med din flytt gör du en adressändring enkelt online så att alla företag får reda på din nya adress. Du använder onlinetjänsten i länken ovan för att anmäla din adress.Tänk på att ha alla dina nya adressuppgifter redo innan du påbörjar din adressändring.

Det är särskilt viktigt att du adressändrar i rätt dig inför din flytt så att du får tag i all post från alla företag du har kontakt med. I värsta fall kan det hända att du missar någon post på grund av att du inte adressändrat i tid.

Företag behöver din nya adress

Om företag inte får reda på din nya adress kommer du att missa viktig post. Om ett företag har skickat ut en faktura och posten inte når dig finns det möjlighet att du får en påminnelse. I värsta fall kan påminnelsen hamna hos Kronofogden.

Anmäl din nya adress till företag här

Här gör du en adressändring.

För att du ska kunna anmäla din nya adress till företag ska du göra det genom folkbokföringen. Du skickar in en adressändring. När du har skickat in din adressändring får alla företag, myndigheter och organisationer som är uppkopplade till folkbokföringen reda på din adress.

Taggar: