Standard leveranspolicy

Våra standard leveranspolicy innebär att när en order läggs hos oss kommer vi att skyndsamt leverera beställd tjänst. Normalt sätt inom bara några timmar.

Alla beställningar är beroende av produktens tillgänglighet. Om en vara i din beställning inte är tillgänglig, skickar vi den del av din beställning som är tillgänglig till dig. När varan blir tillgänglig skickar vi resten av din beställning. Fraktkostnader för din beställning är ej återbetalningsbara och baseras på vikten av varorna du beställer och din plats. Leveransdatumet för din beställning kan variera beroende på fraktpraxis, leveransplats, leveranssätt och mängden beställda varor, och dessutom kan din beställning levereras i separata försändelser. Ytterligare fraktkostnader kan tillkomma beroende på var du befinner dig och storleken på din beställning. Du är ansvarig för alla skatter som gäller för leveransen av din beställning, inklusive moms, mervärdesskatt, tullar och punktskatter. Om det finns någon skada på varorna som du beställde vid leverans måste du kontakta oss inom 5 dagar från mottagandet av din beställning.

När du har mottagit din beställning kommer du antingen att bli ombedd att påbörja din nedladdning omedelbart eller så får du ett e-postmeddelande från oss med instruktioner för att slutföra din nedladdning. Om du uppmanas att påbörja din nedladdning omedelbart, kommer ditt slutförande av nedladdningen att utgöra leverans till dig av varan/varorna du köpte. Om du får ett e-postmeddelande från oss med instruktioner för att slutföra din nedladdning, kommer ditt mottagande av e-postmeddelandet att utgöra leverans från oss till dig av varan/varorna du köpt. Om du inte kan ladda ner varan/varorna du köper eller om du inte får ett e-postmeddelande från oss med instruktioner för att slutföra din nedladdning, måste du kontakta oss inom 5 dagar från datumet för din beställning. Om du inte kontaktar oss inom 5 dagar från datumet för din beställning, kommer varan/varorna du köpte att betraktas som mottagna, nedladdade och levererade till dig.

Efter mottagandet av din beställning kommer tjänsterna att utföras till dig i enlighet med de villkor som gäller för de tjänster du köpt. Typen av de tjänster du köpt och datumet för ditt köp kan påverka tidpunkten för utförandet av tjänsterna. Tjänsterna kommer att anses vara framgångsrika levererade till dig vid utförandet av tjänsterna.