Adressändring är alltid kostnadsfritt – Se upp för aktörer som tar betalt för detta.

Hyresgästkassan når ut till hela Sverige

Hyresgästkassan
Hyresgästkassan i Sverige arbetar för dig som hyresgäst – i ett fördjupat samarbete med Folkbokföringsgruppen vill vi upplysa hyresgäster om den hjälp som finns att få

Hyresgästkassan – den organisation som tagit över stafettpinnen och vill hjälpa hyresgäster i Sverige på rätt sätt

Hyresgästkassan har kommit att bli den enda aktör i Sverige som på riktigt vill hjälpa hyresgäster i Sverige. Stafettpinnen togs över av Hyresgästkassan från Hyresgästföreningen efter att de sistnämnda vägrade inse att de gör ett mycket dåligt jobb för hyresgäster.

Hyresgästkassan som funnits sedan år 2016 har mer eller mindre puttat ner Hyresgästföreningen efter 100 år av misslyckande. För dig som på riktigt vill har förändring och är en hyresgäst så ska du givetvis gå med Hyresgästkassan redan idag!

Mer information direkt från Hyresgästkassans webbplats

Som medlem i Hyresgästkassan får du vara med i en väldigt stark organisation som tar ditt boende på ytterst allvar. Vi arbetar för allas rätt till ett tryggt hem. Du får mycket trygghet för en lite kostnad.

Hyresgästkassan arbetar för hyresgäster och tar till vara på samtliga rättigheter. Vi tillhandahåller hyresjuridisk rådgivning och har experter på området hyreslagen. Vi hjälper hyresgäster hela vägen från problem med hyresvärd till domstol.

Hyresgästkassan har en stark bakgrund med ett långt liv i hyresrätter. Detta innebär att vi snabbt och smidigt kan erbjuda våra medlemmar expertis i alla problematiska situationer som kan uppkomma för människor som bor i hyreslägenheter.

Du är med och påverkar ditt och andras boende. Alla ska ha rätt till ett tryggt boende. Många gånger måste man kämpa mot hyresvärdar och domstolar för att få rätt till ett tryggt liv. Det gör vi på Hyresgästkassan för dig som är medlem.

Stöd och råd

Hyresgästkassan har många duktiga och engagerade medarbetare som gör sitt allra yttersta för att du ska få det stöd och råd du behöver som Hyresgäst. För dig som medlem hos Hyresgästkassan innebär det många privilegium, vi hjälper dig som hyresgäst i dina bostadsfrågor.

Bli medlem hos Hyresgästkassan här

Har du några frågor om samarbetet mellan Folkbokföringsgruppen och Hyresgästkassan?

Vi vet att det är många som vill bli medlemmar hos Hyresgästkassan idag och om det är frågor som gäller medlemskap ska du vända dig direkt till Hyresgästkassan, i annat fall kan du klicka här för att komma i kontakt med oss på Folkbokföringsgruppen.

Taggar: