Ska du flytta? Gör en adressändring snabbt och enkelt på vår webbplats.

ADRESSÄNDRING – ORDERFORMULÄR – INOM SVERIGE

Ska du flytta? Tänk på att att du behöver genomföra en adressändring

När man flyttar vill man att både myndigheter ska känna till ens nya adress men också andra aktörer och det är därför privatpersoner i Sverige genomför en adressändring som med det korrekta ordet kallas för en flyttanmälan inom Sverige.

Adressändring för dig som vill ändra på dina registrerade uppgifter.

Att anmäla flytt i sig kostar ingenting vad som däremot är förenat med en avgift är att aktörer och andra organisationer också ska vara medvetna om att du har en ny adress. Och detta kallas då för postregistrering. Utan en postregistrering kan du gå miste om viktig post.

Beställ en adressändring <<

Adressändring beställning

Det är väldigt enkelt att ändra sin adress och allt du behöver göra att följa den stegvisa beställningen i vår tjänst.

  1. Fyll i det formulär vi framtagit för dig som vill beställa postregistrering samt beställa en blankett om adressändring/flyttanmälan som behöver skickas in till Skatteverket. Till beställningsformulär.
  2. Fyll i vårt formulär för att uppdatera din adress och fyll i den blankett vi skickar till din mejladress och posta den till Skatteverket.
  3. Du kan byta adress under en viss period det vill säga tillfälligt, och ändå vara skriven på din tidigare adress om det är mindre än ett år om du tänkt dig att flytta tillbaka.
  4. Adressändring, flyttanmälan, ändra adress, ändra mantalsskrivningsadress, byta, adress, ändra din skattskrivningsadress, ändra folkbokföringen, ändra folkbokföringsadress, adressändra, adressändra gratis, flytta din post, byta postadress med mera gör du enkelt med den flyttanmälan som skickas till dig.

Taggar:

Ska du flytta?

Beställ en adressändring snabbt och enkelt på vår webbplats.